36.nädal 2024

Esmaspäev, 2.september:

Linnavalitsuse ja noortekeskuse inimesed olid koos politseinikega koolid lähedastel ülekäiguradadel turvalist tänavaületust toetamas.

Selgusid muusikaõpetajad, keda Kultuurkapitali helikunsti sihtkapital tunnustab. Nende hulgas on Keila Muusikakooli õpetaja Jelena Laas ja Keila elanikust Tallinna Muusikakooli saksofoniõpetaja Valdur Neumann.

Rukkilille lasteaed pidas pidu! Lasteaed sai juba 16 ja oli nii tänamist, möllu, tantsu ja tralli,  külas käisid klounid Malle ja Salle ning Jätsiauto!

Vikerkaare lasteaia mõlemas majas tähistati täna meeleolukalt teadmistepäeva. Vikerkaare majas etendasid õpetajad lastele erinevaid situatsioone, kus loomad sattusid põnevatesse olukordadesse. Õnneks oli abiks ÖÖKULL, kes leidis abi vanasõnadest, mis pakatavad alati tarkusest ja pakuvad lahendusi. Sipsiku maja etenduse lavastamisel oli abi raamatust “Peep ja sõnad”.  Läbi lõbusate kõnekäändude jagati lastele tarkust, mis pidi tasapisi tulema. Külas oli ka SIPSIK. Teadmistepäeva tähistamine lõpetati koos tantsides. Vanasõnad ja kõnekakäänud on meie väärtuste laegas!

Toimus Keila Muusikakooli I-VIII klassi avaaktus.

Teisipäev, 3.september:

Keila Kultuurikeskuses  avati täna uus näitus: Kädi Risti looma- ja linnupiltide näitus “Võlumetsa saladused”, mida saab vaadata kuni septembri lõpuni. PILDID

Harjumaa Muuseum andis teada, et alustatakse uut hooaega pakkudes erinevaid haridusprogramme koolidele ja lasteaedadele. Programmidesse kirja saab panna siin: https://harjumaamuuseum.ee/haridusprogrammid/

Kolmapäev, 4.september:

Lasteaia Vikerkaar peamaja  ja Sipsiku maja hoovi paigaldati täna kaunis infotahvel, mis aitab orienteeruda nii suurtel kui väikestel.

Toimus Keila Muusikakooli ettevalmistusklassi esimene kogunemine .

Neljapäev, 5.september:

Keila Linnavalituse 165.istung 5.septembril 2024.

Linnavalitsus väljastas kasutusloa Pae tänav, Pae tn 1 ja 3 kinnistutele ehitatud kaugküttetorustikule.

Linnavalitsus andis otsustuskorras Sihtasutusele Keila Leht kasutusse linnavalitsuse hoone Keskväljak 11 asuva hoone esimesel korrusel 42 ruutmeetri suuruse ruumi tähtajaga 1.09.2024 kuni 31.08.2029, üürihinnaga 105 eurot kuus. Ruum on Keila lehe kasutuses 2007.aastast.

Keilas, Keskväljakul peatus Synlabi proovivõtubuss.

Reede, 6.september:

Keila Lehes: esikaanel keskajapäevast. Uudistes matemaatikast, veereformist, kerksuskeskusest, bussiliiklusest, seaduste tõlkimisest, trialist. Ajaloorubriik meenutab, kuidas Keila sai lahti tankipolgust. Tegija on Mari-Liis Küla.

Keila linn andis avalikult teada, et on koostamas huvitegevuse strateegiat.

Strateegia väljatöötamine sisaldab järgmisi etappe. Loe juurde. Koostajad paluvad kõikidel nendel organisatsioonidel, kes Keila linnas huvitegevust pakuvad (sõltumata vanusest, tegevusest, organisatsiooni vormist jne), täita küsimustik 15. septembriks (k.a.): https://forms.gle/xxseBnWMeXfftndeA . Esimene kaasamise töötuba toimub 18. septembril kell 10.00 -14.00 Keila Kultuurikeskuses. Kohtumise teemaks on Keila linna eelarvest noorte huvitegevuse toetamise korra muutmine. Keda teema puudutab ja kõnetab, siis palun end registreerida töötuppa kuni 15. septembrini (k.a): https://forms.office.com/e/3GZVTcVsUh

Tanel Suslov alustas tööd Keila Tervisekeskuse teise juhatuse liikmena Toni Meieli kõrval.

Kultuurikeskuses on doonoripäev.

Laupäev, 7.september:

Keila KK võitis Pargimaja saalis kontrollmängu RSU/ VEF  Riga vastu ja võitis 94:89. Vastane oli eelmisel aastal Läti esiliigas 4.tulnud meeskonnaga. Delfi: Keila läks esimesel veerandil küll 28:11 juhtima, aga seejärel mäng võrdsustus. Kuigi peamisel noormängijatest koosnev Läti tiim suutis kolmeks minutiks napilt ette minna, jäi võit siiski Andres Sõbra hoolealustele. Keila kasuks tõid ukrainlane Vitali Šimanski ja Patrik Peemot 24 punkti, Šimanski arvele jäi ka 14 lauapalli ja 4 vaheltlõiget. Uue nimena oli koosseisus 21-aastane ja 193 cm pikkune Markus Ladoga, kes eelmisel hooajal esindas Eesti I liigas kaasa teinud Rock / Tartu Terminali. Ladoga viskas 12 minutiga 6 punkti.

Keila Coolbet valmistub Kaamos karikavõistlusteks kontrollmänguga Läti Ülikooli vastu. Võõrsilt võit 85:87. Delfi: Lõviosa Peep Pahvi juhendatava Keila punktidest viskasid tagamängijad. Leedulane Tautvydas Kupstas tõi 22, Kristen Kasemets 21 ja ameeriklane Taylor Cunningham 17 punkti. Cunningham lisas 7 lauapalli, 6 söötu ja 5 vaheltlõiget.

Pühapäev, 8.september:

Noortekeskuses toimus noorte- ja lasteasjade kirbukas. Korraldamisel ja kohvikus toimetasid noored.

MTÜ Keila Ringmajandus ja Keila toiduringlus kutsusid Harjumaa Muuseumi õuele kogukonnaaeda pannkoogihommikule, kus valmistati pannkooke päästetud toidust!

Eelmine Keila linn on koostamas huvitegevuse strateegiat

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Täpsed vasted
Pealkirja vasted
Sisu vasted
Post Type Selectors

Keila Linnavalitsus
Keskväljak 11,
Keila  76608, Eesti

Tööaeg:

E, K, N: 8.00 – 16.30
T: 8.00 – 18.30
R: 8.00 – 14.00

Telefon: 6790700
Skip to content