34.nädal 2024 Keilas

Esmaspäev, 19.august:

Keskpargis oli Pargikontsert. Sissejuhatuseks lõi meeleolu viiiuldaja Carmen Lindam. Anti üle Keila linna teenetemärgid: Nr 43 Mall Siniveer, erakordse pühendumuse eest Keila linna ja ümbruskonna ajaloo tutvustamisel ning talletamisel Harjumaa muuseumis. Nr 44 Raido Notton, liikumisharrastuse edendamise ja terviseradade arendamise eest Keila linnas. PILDID AUSTAMISTELT

Pargikontserdi peaesineja oli ansambel Horoskoop. Solistid: Ivo Linna, Mait Maltis, Karl Madis ja Meelis Punder. Õhtut juhtis Peep Raun. PILDID KONTSERDILT

Pargikontserdil selgus, et  heakorrakonkursi „Keila Kaunis Kodu 2024“ võitja väikeelamute grupis on Jõe 18a,mille omanikud on Aade ja Raivo Aas. Eripreemia „Silmapaistev välipuhkeala“ pälvis Raba 74, eripreemia „Looduslähedased kastmissüsteemid“ – Jõe 16b, eripreemia „Lootust andev noor aed“ – Teaduse 8. Finalistidena tunnustati Aia 7, Spordi 22, Ülase 4, Ülase 7, Hommiku 3. PILDID

Enne Pargikontserti toimus Keila Kultuurikeskuses juunis Keilas toimunud Harjumaa laulu- ja tantsupeo Meie Vägi tänupidu sündmuse korraldajatele ning esinejate – koori-, tantsu- ja rahvamuusikute juhtidele. Lisaks kollektiivide juhtidele üle antud tänukirja koos selleks puhuks valminud meenega. PILDID

Keila Terviserajad: Terviseradade asfalt rajaosa on saanud tänaseks märgistuse, kus jooksjad ja kõndijad on paremal pool ja kiired liikujad ratastel ja rullidel vasakul. Ps. koertega tohib asfaltrajal kõndida, kui koer on lühikese rihma otsas ja käib omaniku kõrval. Nii on kõigile ohutum, kuna paraku on mitmeid valusaid kukkumisi asfaltrajal  toimunud tänu kaasliiklejale ja lahtiselt jooksvatele koertele. Ohutut sportimist ja liikumist!

Teisipäev, 20.august:

Harju Maakonnaraamatukogu galeriis on augustis avatud Triin Kristersoni raamatu Putukad Pariisis  illustratsioonide näitus galeriis. Väga värviküllane näitus, tasub  tulla putukaid tundma õppima.

Keila Lasteaiad on üle viidud uuele kodulehele, aadress on sama https://keilalasteaiad.ee  . Järgmisena läheb töösse sotsiaalkeskuse uus koduleht.

Noortekeskuses oli Bobetee töötuba.

Kolmapäev, 21.august:

Linnavalitsus avadas pressiteate, milles kinnitati, et korvpalliklubide omavahelise konflikti tõttu noorte huvitegevus kannatada ei tohi. „Keila linna eesmärk on edendada kohalikku spordielu ja teeme omalt poolt kõik selleks, et kahe korvpalliklubi juhi omavahelise tüli tõttu kohaliku kogukonna heaolu ning eelkõige noorte huvitegevus ei kannataks. Üheltki seni tegutsenud korvpallikooli rühmalt ei võeta ära treeningaegu“, sõnas Keila abilinnapea Maret Lepiksaar.  „Esindusvõistkondade toetamist reguleerib „Keila linna sportmängude esindusmeeskondade toetamise kord“. “Selle korra alusel võib esindusvõistkondi olla rohkem kui üks, kuid nende toetamisel lähtume eelkõige rahalistest võimalustest ja spordisaalide ressursist. Täna kehtiv kord ei kohusta toetama kõiki võistkondi, kes taotluse esitavad,” lausus Lepiksaar

Keila Kool alustas hooaega töötajate avakoosolekuga Põhjamaja aatriumis.

Neljapäev, 22.august:

Keila Linnavalitsuse istung 22.augustil 2024.

Linnavalitsus väljastas kasutusloa ehitise laiendamisel Ülesõidu tn 29 kinnistul ning  luges kasutusloa taotluses sisalduva püstitatud kuuri  ja majandushoone kasutamine teavitatuks.

Linnavalitsus väljastas kasutusloa ka teisele ridaelamule Pargi tn 3 kinnistul.

Linnavalitsus andis otsustuskorras Keila Tarbijate Ühistule kasutusse Keilas asuva Tallinna maantee kinnistu osa üldpinnaga 15 m2, tähtajaga 01.10.2025 kuni 30.09.2030, rendihinnaga 550  eurot kuus. Alal asuvale reklaampostil on avalikkusele suunatud elektroonilised kellaaja ja temperatuuri näidikud ning post on sobiv linnamööbli elemendina ilmestama linnaväravat.

Linnavalitsus määras projekteerimistingimused  Tamme tn 4 kinnistule üksikelamu püstitamiseks ja seonduvate rajatiste kavandamiseks.

Linnavalitsus otsustas mitte eraldada Keila linna sportmängude esindusvõistkonna toetust 50 000 eurot mittetulundusühingule Keila Korvpallikool, küna linna eelarves puuduvad selleks rahalised vahendid.

Eesti Korvpalliliit avaldas, et algaval hooajal nime Coolbet Eesti-Läti Korvpalliliiga sarjas osaleb 2 Keila korvpallimeeskonda – Keila Korvpalikool ja Keila Coolbet. Eestist osalevad veel BC Kalev/Cramo, Tartu Ülikool Maks & Moorits, Utilitas Rapla, Pärnu Sadam, TalTech ning Viimsi. Läti poolelt on tuleval hooajal liigas mängimas VEF Riga, Rigas Zelli, BK Ventspils, BK Liepaja, BK Ogre, VALMIERA GLASS VIA ning Latvijas Universitate.

Vikerkaare lasteaias avati vastvalminud madalseiklusrada. Eile toimus paigaldajate poolt koolitus personalile.

Keila linnavalitsuse esindus osales Harjumaa Omavalitsuste Liidu 31.suvespordipäevadel Nelijärvel. Osales 15 Harjumaa omavalitsust. Keila tuli kahel alal  (juhtide konkurentsis) osalemata üldarvestuses 12.kohale.

Reede, 23.august:

Abilinnapea Maret Lepiksaar ja jurist Jaana Ojala osalesid  23.-ja 24.augustil Leader koostööprojekti “Piirkondade kogemusvahetus ja tegevusrühmade koostöö arendamine” suveseminaril Voorel. Osalesid seitsme LEADER tegevusgruppi liikmed.

Keila Coolbet võitis esimese hooajaeelse sõprusmängu kodusaalis TalTechi vastu 80:71.

Laupäev, 24.august:

Toimus Kalda põik Suvelõpu sõpruspäev. Ürituse eesmärk on kogukonnavaimu tugevdamine, sõprussidemete loomine ja meelelahutus. Tulla võivad ka teised, see ongi kogukonna sündmus Keila rahvale. Kavas on BBQ Farm grillmeistrid, Kreeka tänavatoit, Mixitud toidud vahvilid ja minipannkoogid, kogvi, näomaalingud, punupatsikoolitus ja põnev lasteala elektriautodega.

Keila Maakaitsekompaniil olid nädalavahetusel harjutuspäevad Kloogal. Harjutati esmaabi andmist, detonaatorite käsitlemist ja hoonete hõivamist. PILDID

Pühapäev, 25.august:

Toimus Ipsoni 20. sünnipäeva ralli. Kokku osales 56 koera ja kohtunikud hindasid 112 sooritust. Kohal oli kõrgemas klassis Eesti selle aasta MM esindusvõistkond!

President Alar Karis andis Tartu Karlova Koolis  üle Eesti kaunimate kodude tunnustusi, seal hulgas  Helen Loori ja Margus Roosti kodule Keilas, Paldiski mnt 41.

Eelmine Keila linnavalitsus: korvpalliklubide omavahelise konflikti tõttu noorte huvitegevus kannatada ei tohi

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Täpsed vasted
Pealkirja vasted
Sisu vasted
Post Type Selectors

Keila Linnavalitsus
Keskväljak 11,
Keila  76608, Eesti

Tööaeg:

E, K, N: 8.00 – 16.30
T: 8.00 – 18.30
R: 8.00 – 14.00

Telefon: 6790700
Skip to content