30.nädal 2024 Keilas

Keila kesklinna tasub autoga liikujatel vältida. Algasid viimased ettevalmistused järgmisel esmaspäeval, 29.juulil algavaks Haapsalu maantee remondiks, tehtud märgistustöid töömaal.

Esmaspäev, 22.juuli:

Jätkub Luha tänava kõnnitee ehitus ja Keskväljaku remont. Keskväljakul tegeletakse kaevudega. 22. – 26.07.2024 on tööd Põhja tn 5, Pae tn 2,  Põhja tn 3 ja Luha tn 2a juures.

Keskväljakul, Ülesõidu tänava ääres algas soojatorustiku uuendamine. Töömaa on Keskväljak 6 elamust kuni Rohelise tänavani. Esialgu tehakse töid kõnniteel. Jalakäijatele on tehtud Ülesõidu tänavale ajutine ülekäik Uue tänava ristmiku juures. Rohelise tänava väljasõidul ja Keskväljaku ringtee osal suletakse liiklust ehk vaid mõneks ajaks, üle kaevikute on plaan rajada ajutised sillad. Tavapärast liikluskorda on siiski kavas linnavalitsuse esisel ringteel muuta. Selle etapi töödeks on aega kuni 3.augustini.

Esmaspäeval, 22.juulil  koristustalgud Keila pastoraadis Kumnas. Appi võisid minna ka need, kes pole koguduse liikmed.

Balti jaam on taas reisirongidele avatud ja esimene rong sai 22. juuli varahommikul sõita taas üle Paldiski mnt viadukti ja uue tunneli, mis rajati kõigest nädalaga! Reisirongide Tallinna alg- ja lõpp-peatus asub taas Balti jaamas.

Teisipäev, 23.mai:

Algas Vikerkaare lasteaia hoovialale madalseiklusraja ehitus.

Algasid Eesti Raudtee läänesuuna taristul Elroni uute Škoda elektrirongide katsesõidud. Katsesõitude alustamiseks vajalikud tingimused on Škoda, Elroni, Eesti Raudtee ja TTJA vahel kokku lepitud ning vajalikud dokumendid koostatud. Muuhulgas kontrollitakse uute rongide ühilduvust meie kontaktvõrgu ning taristu rööbasahelatega ja ka raadiosidet. Esimesed katsesõidud toimuvad tavakiirustel suunal Pääsküla–Paldiski ja Riispere–Turba lõikudel, seega läbis katserong ka Keilat.

Kolmapäev, 24.mai:

Harju Elekter on jõudnud Eesti ettevõtete Top 5 sekka.  2024. aasta võitja kuulutatakse välja 2.11.2024

Keila JK andis teada, et esindusmeeskond on täiendanud enda ridasid tugevate mängijatega – uutest tulijatest on meiega liitunud Dmytro Skynnyk Tallinna FC Araratist ja Georgi Pasetšnik, kes on laenul Nõmme Kalju FC klubist. Keila JK mängusärgid panevad taas selga Martin Gutmann ja Andreas Nigul, kes hoidsid vahepeal tugevat vormi ajateenistuses. Hea meel on taastervitada ka meie möödunud aasta kaptenit Kasper Karl Epnerit, kes on löönud sel hooajal juba 8 väravat Tabasalu Ulasabat C.F. eest ja on nüüd valmis skoorima koduklubi eest.

Selgus Keila Coolbeti korvpallimeeskonna vastased ENBL eurosarjas: Bakken Bears Taanist, Bamberg Baskets Saksamaalt, Basket Brno Tšehhist,  Bristol Flyers Inglismaalt, Dinamo Bucharest Rumeeniast, Fyllingen BBk Norrast, Inter Bratislava Slovakkiast ja Legia Warszava Poolast.

Neljapäev, 25.mai:

Keila Linnavalitsuse 159.istung 25.juulil 2024.

Linnavalitsus kehtestas Sugarland Entertainment OÜ poolt korraldatava Keila Suvelõpupeole ettevalmistamise päeval, 16. augustil 2024 Keila lauluväljaku üürihinnaks 200 eurot.

Linnavalitsus väljastas 1PARTNER Kinnisvara Tallinn OÜ reklaami paigaldamise loa Luha tn 13 kinnistule nii, et see on vaadeldav Luha tänavalt ja Paldiski maanteelt ning ei sega sõidukijuhtide nähtavust. Ühepoolne 2x3m suurune reklaam on mittestatsionaarselt paigaldatud kinnistule ja teda eksponeeritakse 03.05.2024 – 31.12.2026. a.

Linnavalitsus kooskõlastas puuraukude asukohad Aiandi tn 13 kinnistul maakütte puuraukude rajamiseks.

Linnavalitsus algatas Maanteeserva kinnistu ja selle lähiala detailplaneeringu ning kinnitas selleks lähteseisukohad. Detailplaneeringu koostamise eesmärk on kavandada ärimaa krunt(id), anda ehitusõigus ja hoonestustingimused kuni kolmekorruselistele hoonetele, määrata arhitektuurilised tingimused, juurdepääsud, kujad, kitsendused, haljastuse, parkimis- ja liikluskorralduse põhimõtted, tehnovõrkude ja servituutide vajadused ning seada keskkonnatingimused planeeringuga kavandatu elluviimiseks. Planeeringuala on suurusega ca 2,58 ha ning moodustub Maanteeserva kinnistust, T-8 Tallinn-Paldiski kinnistu osast, Sooserva kinnistu osast ja Uus-Paldiski tee 6 kinnistu osast. Planeeringuala hõlmab lähiala kinnistuid selleks, et täita Keila Linnavalitsuse  varem seatud tingimused, mille kohaselt on Maanteeserva kinnistu ehitusõiguse lubamise eelduseks Uus-Paldiski tee pikenduse kavandamine läbi Uus-Paldiski tee 6 krundi ja Sooserva krundi, et luua ühendus kahe järjestikuse ringristmiku vahel Tallinna-Paldiski maanteel.

Linnavalitsus väljastas ehitusloa kaubandushoone püstitamiseks Põhjakaare tn 6 kinnistul ja kaubandushoonet teenindavate rajatiste rajamiseks Niidu tn 7, Nurme tn 1, Põhja tänav, Põhja tänav T2, Põhjakaare tänav, Posti tänav L1, Põhjakaare tn 4a ja Põhjakaare tn 8 kinnistutel ning katastriüksustel Põhjakaare tn 2, 2a, 4, 6 ja Põhjakaare tänaval. Samaga tunnistati kehtetuks sellele krundile kaks aastat tagasi antud ehitusluba, mille järgi pidi rajatama Prisma keti kauplus. Reklaamposti ehituseks praegu luba ei antud, et täpsustada selle asukohta. Kavandatakse Lidl-i kauplust.

Linnavalitsus otsustas korraldada riigihanke avatud hankemenetluse „Keila jääväljaku operaator perioodil 11.2024-03.2027“ e-menetlusena. Linnavalitsus määras riigihanke eest vastutavaks isikuks abilinnapea Inge Angerjas, kes juhib ka hankemenetlusega seotud toimingute läbiviimiseks moodustatud komisjoni.

25.ja 26. juulil oli Harju Maakonnaraamatukogu kasutajatele suletud, tehti põrandate hooldus. Ja muud süvapesud. Siseruumides on aknad juba pestud.  Grupp raamatukogu töötajaid sõitis Kiidjärvele vaatama muusikalist etendust Rohelised niidud.

25.-28.juulil on ESPAKi parklas Tivoli ratastel.

Keila Terviserajad: Infraroad Oü tuli appi toetama ja paigaldas täna tasuta kõrvalkinnistu parklast freesitud asfalti meie terviseradade parkla aluspõhjaks, mis tasandatakse ja rullitakse tihedaks. Viimaseks kihiks paigaldame asfaltimasinaga Keila kesklinna freesasfalti. Peaks saama päris hea. See on taaskasutus. Valus on vaadata, kuidas ehitussektori hangetes alatihti ei mõelda taaskasutusse.

Reede 26.mai:

Koristustalgud Keila pastoraadis Kumnas. Appi võisid minna ka need, kes pole koguduse liikmed. Viidi jäätmejaama esmaspäeval kogutud sodi.

Legrand Estonia andis teada, et nende ohutusjuht kutsus lähimad päästekomandod meie Keila tehasesse külastusvisiidile, et suurendada tuleohutuse alast koostööd. Nelja päeva jooksul külastas meie tehast kokku 34 Päästeameti töötajat Keila ja Paldiski Päästekomandodest. Saime palju häid soovitusi, kuidas tuleohutust veelgi paremini tagada ning tulevikus on plaanis korraldada ühiseid õppuseid.

Laupäev, 27.mai:

Lauluväljakul nublikum. Üles astuvad: Maiduk, Maria Kallastu, 2 Quick Start,  säm & Kewin,  nublu & sõbrad, Siimi ja Caater. Vaata PILTE.

Pühapäev, 28.mai:

Keila Kultuurikeskuses 28.juuli kl 19.00  Huumoriklubi Suvetuur 2024. Suvetuur on ainus omalaadne, kus kogu Eesti stand-up komöödia raskekahurvägi käib ühel õhtul lavalt läbi, esitlemas oma hetke parimat kümmet minutit. Samuti on õhtujuht ja koomikute järjekord igal õhtul erinev, ehk keegi ei tea, mis täpselt juhtuma hakkab! Show millest kõik su sõbrad kogu ülejäänud suve räägivad! Vanusepiirang: soovituslik 16+. Laval: Sander Õigus, Mikael Meema, Roger Andre, Daniel Veinbergs, Mattias Naan, Karl-Alari Varma ja Ardo Asperk.

Eelmine 29.nädal 2024 Keilas

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Täpsed vasted
Pealkirja vasted
Sisu vasted
Post Type Selectors

Keila Linnavalitsus
Keskväljak 11,
Keila  76608, Eesti

Tööaeg:

E, K, N: 8.00 – 16.30
T: 8.00 – 18.30
R: 8.00 – 14.00

Telefon: 6790700
Skip to content