Oluliselt liiklust häirivad remondid

Uudis uueneb vastavalt informatsiooni laekumisele.

Suvel on suuremad liiklust häirivad remonditööd Keila Keskväljakul ja Haapsalu maantee lõigul Metsa tänavast kuni Barsbütteli tänavani. Aga töid on plaanis ka Kruusa tänaval, Haapsalu mnt raudteeülesõidul ja mujal. Keila kesklinna on mõistlik autoga vältida. Esialgsete plaanide kohaselt peaks valdav osa töid valmis olema septembriks.

Linnavalitsus andis Tee ja Tee OÜ-le välja loa teemaal ehitustööde teostamiseks Keskväljakul, Ülesõidu tänaval ja Uuel tänaval. Keskväljaku põhjaliku remondi käigus toimub suve kestel mitmeid liikluse ajutisi ümberkorraldusi. Keskväljaku piirkonda on autoga liigeldes mõistlik vältida!

Järgmised planeeritud tööd on restkaevude vahetus, mis kitsendab tööala juures sõiduteed ja võib põhjustada lühiajalisi liiklusevoo peatamisi.

Keskväljaku ühendusteel linnavalitsuse ja politseimaja vahelisel lõigul, vahetatakse parasjagu äärekive ja peatumine on keelatud.

16.juulil alustati Luha tänava kõnnitee remondiga. Alates 6.augustist kuni 18.augustini ehitatakse Luha tänava äärset kõnniteed Keskväljaku ja Põhja tänava vahelisel lõigul. Lasteaeda pääseb sel ajal vaid Pae tänava väravast.

22.juulil alustati Ülesõidu tänava ääres soojatorustiku uuendamisega. Töömaa on Keskväljak 6 elamust kuni Rohelise tänavani. Esialgu tehakse töid kõnniteel. Jalakäijatele on tehtud Ülesõidu tänavale ajutine ülekäik Uue tänava ristmiku juures. Keskväljakul on kaevetööde tõttu liiklus ümber korraldatud. Tavapärast ringliiklust ei ole. Vasakpöörded on keelatud Ülesõidu tänavalt tulles saab sõita vaid otse ja paremale. Paldiski mnt suunalt tohib pöörata vaid paremale või sõita otse Tallinna maantee suunas.


12.augustil taastati Keskväljakul, linnavalitsuse ees oleval ringristmikul tavapärane liikluskord.

Esmaspäevast, 29.juulist kuni septembrini on remondis Haapsalu maantee lõik Metsa tänavast kuni Barsbütteli tänavani. Peatöövõtja on Tallinna Teede OÜ. Alustatakse kaevude allalaskmisest ja teepeenarde süvistamisega. Liiklust esialgu sulgeda pole kavas, kuid töömaa kõrval võib liiklus takistatud, liiklus on suunatud teekitsenduse kohal vastassuunavööndise ja tavapärasel moel kindlasti liikuda ei saa – mõistlik on kasutada ümbersõite.

Kuni 18.augustini on soojatrassi ehituse tõttu tavapärane liiklus häiritud Kruusa tn 19 juures.

Eelmine 32.nädal 2024 Keilas

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Täpsed vasted
Pealkirja vasted
Sisu vasted
Post Type Selectors

Keila Linnavalitsus
Keskväljak 11,
Keila  76608, Eesti

Tööaeg:

E, K, N: 8.00 – 16.30
T: 8.00 – 18.30
R: 8.00 – 14.00

Telefon: 6790700
Skip to content